کد خبر:۱۲۵۸
۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۸:۵۹
گفتگوی تلفنی دکتر یاسر برخورداری با برنامه رویداد از رادیو گفتگو

هجمه‌های پوپولیستی علیه مجلس شورای اسلامی

شرح گفتگوی تلفنی با دکتر یاسر برخورداری در برنامه «رویداد» رادیو گفتگو در خصوص زدن برچسب سیاسی کاری از سوی برخی جریان‌ها به مجلس پس از تصویب کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ در کمیسیون تلفیق.
برنامه «رویداد» رادیو گفتگو در خصوص زدن برچسب سیاسی کاری از سوی برخی جریان‌ها به مجلس پس از تصویب کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با دکتر یاسر برخورداری، معاون علمی و پژوهشی پژوهشکده راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام به صورت تلفنی گفتگو کرد.

یاسر برخوردری با اشاره به جوسازی‌های رسانه‌ای علیه مجلس شورای اسلامی، آن را با اصول و مبانی حکمرانی ناسازگار دانست و گفت: از وقتی مجلس شورای اسلامی آغاز به کار کرده است، متاسفانه با یک پشتیبانی نامعقول و نگاه عوامگرایانه، جایگاه نظارت و تقنین مجلس با یک وضعیت نابه هنجاری مورد هجمه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه هر کنشی که در مجلس شورای اسلامی اتفاق می‌افتد، متاسفانه با هجمه رسانه‌ای از سوی برخی جریان‌ها مواجه می‌شود، اضافه کرد: در ماه‌های پایانی دولت قرار گرفته ایم و دولت‌ها در ماه‌های پایانی و به خصوص در سال پایان خود دچار تناقض‌هایی می‌شوند و در واقع به دوران پسا دولت بیشتر فکر می‌کنند.

برخورداری عنوان کرد: در واقع بیشترین دغدغه دولت‌ها این می‌شود که چگونه چند ماه آخر را به چه نحوی مدیریت کنیم که در دورانی که می‌خواهیم قدرت را واگذار کنیم، وضعیتی ساختارمند و سازمان‌مند داشته باشیم.


هجمه‌های پوپولیستی علیه مجلس شورای اسلامی

معاون علمی و پژوهشی پژوهشکده راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تصریح بر اینکه مجلس و پارلمان در هر کشوری، پشتیبان دموکراسی در هر کشور است، اظهار کرد: متاسفانه شاهد هجمه‌های پوپولیستی علیه مجلس شورای اسلامی هستیم. مجلس بر اساس اصول و شعار‌هایی رای آورده است و هنگامی که قصد دارد این اصول را اجرا کند، دولت برخورد نامناسبی دارد و اعلام می‌کنند اگر مجلس این تغییرات را در بودجه انجام دهد، نمی‌توانیم کار خود را انجام دهیم در صورتی که به دولت به عنوان قوه اجرا کننده و نه قانون گذار، در چارچوب سیاسی کشور مطرح است.

وی با تاکید بر اینکه باید در وضعیت الگوی حکمرانی کشور تغییراتی رخ دهد، گفت: متاسفانه وقتی افراد به ریاست جمهوری می‌رسند، پنج سال اول از خودشان سلب مسئولیت می‌کنند و همه مشکلات را به گردن دولت قبل می‌اندازند و در یک سال آخر نیز اعتراض می‌کنند که کار در دست دولت نیست.

یاسر برخورداری افزود: این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که افرادی که رئیس جمهور می‌شوند، با شناخت کامل در این ساختار به ریاست جمهوری رسیده اند و نمی‌توانند ادعا کنند این ساختار را نمی‌شناسند. راه حل این است که برای مردم یک ادراک قوی ایجاد شود تا در این فضا مطالبه گری درست داشته باشند و بهترین راه برای رسیدن به الگوی حکمرانی مطلوب، مطالبه گری در سطح افکار عمومی است.
ارسال نظرات
آخرین گزارش های تحلیلی
آخرین مصاحبه ها
آخرین ویدئوها