
بحران ادلب؛ آتش زیر خاکستر جریان شناسی گروههای تروریستی فعال در سوریه (۳) الزامات راهبردی دولت سیزدهم در مذاکرات هستهای در دوره پسااعتماد به آمریکا سازمان همکاری شانگهای و ضرورتهای عضویت دائمی جمهوری اسلامی ایران در آن سازمان همکاری شانگهای نخستین آزمون دکترین نگاه به شرق دولت سیزدهم بازدارندگی دریایی جمهوری اسلامی ایران در برابر رژیم صهیونیستی از خلیج فارس تا دریای مدیترانه تبیین پنجاه سال روابط دیپلماتیک ایران و چین سومین مدرسه تابستانه دیپلماسی اقتصادی؛ دیپلماسی اقتصادی در محیط همسایگی روابط عربستان سعودی و آفریقا/ روند فعلی، چشم انداز آینده اولویت دیپلماسی اقتصادی در سیاست خارجی دولت سیزدهم جریان شناسی گروههای تروریستی فعال در سوریه (۲)

دوفصل نامه علمی پژوهشی انگلیسی زبان (iranian Review(irfa
The Iranian Review of Foreign Affairs (IRFA) is the academic English language biannual of the Institute for Strategic Research, an affiliate of the Center for Strategic Research.The journal is a double-blind peer-reviewed journal with an international editorial board comprising prominent scholars and practitioners of international relations, political science, and advanced research on a wide range of current issues and unfolding developments

فصل نامه علمی پژوهشی روابط خارجی
فصلنامه روابط خارجی به استنـاد نامه شمـاره ۱۲۴/۲۴۰۳ مورخ ۱۳۸۷/۵/۳۰ هیئت نظارت بر مطبوعـات منتشر میشود و بر اسـاس مجوز شمـاره ۱۳۸۹/۳/۱۱/۲۶۹۴۰ مورخ ۸۹/۷/۱۵ کمیسیون بررسـی نشریات علمی وزارت علـوم، تحقیقـات و فنـاوری دارای مرتبه «علمـی و پژوهشـی» است.

فصل نامه علمی پژوهشی راهبرد اقتصادی
فصلنامه راهبرد اقتصادی یک نشریه با دسترسی آزاد میباشد که از سوی پژوهشکده تحقیقات راهبردی به عنوان بازوی علمی-پژوهشی برای دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام از تابستان سال ۱۳۹۱ به طور متوالی منتشر میشود. این نشریه به منظور فراهم نمودن محیط فکری برای پژوهشگران با تمرکز بر مباحث پژوهشهای اقتصادی پایه گذاری شده است که از مهمترین اهداف آن میتوان به کم کردن فاصله بین سیاست پژوهی و سیاست گذاری در حوزه اقتصاد و تقویت بنیه علمی تصمیمات راهبردی اقتصاد ایران برشمرد.

فصلنامه سازمان های بین المللی
«سازمانهای بینالمللی»، فصلنامهای تخصصی در زمینه موضوعات مرتبط با سازمانهای بینالمللی است که توسط پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر میشود. این فصلنامه به استناد نامه شماره 25593/90 مورخ 4/10/1390 هیئت نظارت بر مطبوعات منتشر می شود.

فصل نامه علمی پژوهشی راهبرد
این فصلنامه از سال ۱۳۷۱ تاکنون فعال است و به استناد مصوبه شورای راهبری وزارت عتف از بین ۴۰۶ نشریه (۱۳۸۹) جایگاه نخست و در سال ۱۳۹۰ از بین ۶۳۰ و همچنین در سال ۱۳۹۱ از بین ۸۸۷ نشریه جایگاه هفتم را از نظر ضریب تأثیر (IF) در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) کسب نموده است و تاکنون بیش از هزار مقاله در حوزههای مختلف به چاپ رسانیده است.

مهلت ارسال: ۲۵ آبان ۱۳۹۹/اولین شماره با موضوع فساد در نظام سلامت
فراخوان عمومی ارسال مقالات برای اولین شماره فصلنامه راهبرد سلامت
پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به اهمیت راهبردی مسائل پیرامون حوزه سلامت در آینده جمهوری اسلامی اقدام به انتشار اولین شماره فصلنامه راهبرد سلامت در کنار سایر نشریات راهبرد کرده است.

عوامل تأثیرگذار بر تحول مناسبات تلاویو با باکو
آذربایجان کانون توسعه شاخه شمالی دکترین پیرامونی رژیم صهیونیستی
رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی شوروی، فرصت بی نظیری برای توسعه شاخه شمالی دکترین اتحاد پیرامونی با محوریت قفقاز جنوبی و آذربایجان یافته است که با فراهم کردن زمینه های لازم برای تعمیق روابط با این جمهوری ها، معماری چند لایه ای برای روابط خود با این کشورها از جمله جمهوری آذربایجان بنا کرد و روز به روز بر ابعاد و پیچیدگی های آن افزود. گزارش حاضر به بررسی عوامل تأثیرگذار بر تحول مناسبات تلاویو با باکو در دوره اخیر می پردازد.

دومینوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی
عادی سازی روابط امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی؛ پیامدهای سیاسی، امنیتی و نظامی
رسمی و عادی شدن روابط امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی بعد از دو دهه روابط مخفی تحت عنوان دیپلماسی پنهان از تبعات امنیتی متنوعی برای نظم امنیتی منطقه و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران برخوردار است. نزدیک شدن به مرزهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران و شکل گیری دومینوی عادی سازی روابط، دو پیامد منفی عادی سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی محسوب می شوند.

یازدهمین نشست هم اندیشی میز شرق آسیا برگزار شد
«ظرفیت های همکاری ایران و چین در حوزه انرژی در چهارچوب برنامه 25 ساله »
گروه سیاست خارجی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام یازدهمین جلسه تخصصی هم اندیشی میز شرق آسیا را با عنوان «ظرفیت های همکاری ایران و چین در حوزه انرژی در چهارچوب برنامه 25 ساله» در تاریخ 4 مرداد و با حضور صاحب نظران مختلف از «فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران» برگزار کرد.

اصل 44 قانون اساسی و چالش حکمرانی دولت
عملیاتیسازی اصل 44 قانونی اساسی(خصوصی سازی) با تغییر نقش دولت امکان پذیر است. از این رو اصل 44 می تواند از طریق ایجاد تحول اداری، پارادایم جدید سیاستگذاری را در دولت محقق سازد.

بررسی تبدیل شدن سهام بورسی و سهام عدالت به وثیقه تسهیلات کارت اعتباری
تبدیل شدن سهام عدالت به وثیقه تسهیلات کارت اعتباری
آزادسازی سهام عدالت پس از ۱۴سال و با اذن رهبر معظم انقلاب اقدامی هوشمندانه با توجه به رونق اخیر بازار سهام و شرایط معیشتی مردم بود. مدیریت سهام عدالت توسط مردم می تواند باعث بهبود وضع معیشتی مردم، رونق بازارها، افزایش سواد مالی، کاهش ضریب جینی و تعمیق بازار سرمایه شود.

مروری بر نکات راهبردی نماز جمعه تاریخی 27 دیماه 98
جمعه انقلابی

نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی بنیان
بازدید سردار احمد وحیدی، رئیس دانشگاه دفاع ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، از نمایشگاه «بنیان»

افتتاح نمایشگاه «بنیان» با حضور دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای علمی- پژوهشی پژوهشکده تحقیقات راهبردی در گروههای علمی-پژوهشی پنجگانه «سیاست خارجی و روابط بینالملل»، «سیاسی- امنیتی- دفاعی»، «اقتصادی»، «حقوقی-قضایی» و «اجتماعی-فرهنگی» در قالبهای متنوعی همچون گزارشهای راهبردی-سیاستی، اینفوگرافیک، کتاب و بستههای مطالعاتی به نمایش درآمد.

منطقه آزاد اقتصادی مغری
پتانسیل تولید مشترک در منطقه آزاد اقتصادی مغری ارمنستان

جایگاه پیمانهای پولی دوجانبه
مزایا، مخاطرات و چالشهای پیمانهای پولی دوجانبه

چین و آینده افغانستان
تاملی در نگرش چین به مسئله خروج آمریکا از افغانستان

چین و مسئله فلسطین
بررسی راهبرد پکن نسبت به تحولات اخیر در اراضی اشغالی

عله پور در گفت وگوی مشروح با باشگاه خبرنگاران جوان تشریح کرد
تبیین پنجاه سال روابط دیپلماتیک ایران و چین

مصاحبه مهرداد عله پور با خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان پیرامون تحولات افغانستان
تحرکات طالبان در تحولات اخیر افغانستان

مصاحبه با آقای ظهره وند سفیر سابق ایران در افغانستان
تحول ایدئولوژی و مواضع طالبان و سناریوی مطلوب ایران

به بهانه تنش آمریکا و چین بر سر تایوان
عامل تایوان و سیاست خارجی آمریکا

ایران از دریچه سالمندی جمعیت
سالمندی جمعیت و ضرورت تغییر سیاستهای رفاه و تأمین اجتماعی

اجلاس تغییرات اقلمی گلاسکو
ابهامات چندجانبه گرایی دولتی در کاهش مسایل زیست محیطی جهانی

فرصتهای توسعه روابط با فدراسیون روسیه