
تبیین راهبرد چرخه دوگانه چین؛ اهداف و پیامدها سیاستگذاری اجتماعی فرهنگی در برنامه هفتم توسعه کشور اجرای اصل 27 قانون اساسی درگیر بازی های سیاسی نظام حقوقی کشور با قانون اصل 44 تناسب ندارد. سنگ بزرگ نشانه نزدن است ایران و مارپیچ مذاکره پیشنهاد قرار دادن سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی توسط برخی اعضای کمیته امور خارجه اقتصاد ایران، اقتصادی ثروتمند یا فقیر؟! اهداف رییس جمهور جدید آمریکا (بایدن) در بازگشت به برجام دیپلماسی اقتصادی به روش شرکت چالش هزاره پیامدهای راهبردهایِ ایندو پاسیفیکی واشنگتن بر منافع پکن و تهران آسیب شناسی تأمین مالی خارجی قطر و بحرین؛ در مسیر جنگ قطر در تلاش برای تبدیل شدن به قطب دیپلماسی منطقه خط لوله آسیا- اروپا؛ اتصال ژئواستراتژیک خلیج فارس به حوزه مدیترانه هجمههای پوپولیستی علیه مجلس شورای اسلامی مشخصات پروژه آمریکایی _ صهیونیستی ایران اگزیت در گفتگو با احمد زارعان بحران جانشینی در عربستان/ تبار شناسی خاندان آل سعود و عبدالعزیز تقابل سیاستهای فرهنگی گلوبالیستی با فرهنگهای بومی بالا گرفتن تنشها بین ایران و آمریکا در روزهای آخر دولت ترامپ

فصلنامه علمی راهبرد علم و فناوری
وب سایت و سامانه مستقل این فصلنامه: http://scitechjournal.csr.ir

انتخاب پژوهش و پژوهشگر برتر پژوهشکده تحقیقات راهبردی
انتخاب و تقدیر از ۵ اثر پژوهشی برتر و ۲ پژوهشگر نمونه در پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام

دوفصل نامه علمی پژوهشی انگلیسی زبان (iranian Review(irfa
The Iranian Review of Foreign Affairs (IRFA) is the academic English language biannual of the Institute for Strategic Research, an affiliate of the Center for Strategic Research.The journal is a double-blind peer-reviewed journal with an international editorial board comprising prominent scholars and practitioners of international relations, political science, and advanced research on a wide range of current issues and unfolding developments

فصل نامه علمی پژوهشی روابط خارجی
فصلنامه روابط خارجی به استنـاد نامه شمـاره ۱۲۴/۲۴۰۳ مورخ ۱۳۸۷/۵/۳۰ هیئت نظارت بر مطبوعـات منتشر میشود و بر اسـاس مجوز شمـاره ۱۳۸۹/۳/۱۱/۲۶۹۴۰ مورخ ۸۹/۷/۱۵ کمیسیون بررسـی نشریات علمی وزارت علـوم، تحقیقـات و فنـاوری دارای مرتبه «علمـی و پژوهشـی» است.

فصل نامه علمی پژوهشی راهبرد اقتصادی
فصلنامه راهبرد اقتصادی یک نشریه با دسترسی آزاد میباشد که از سوی پژوهشکده تحقیقات راهبردی به عنوان بازوی علمی-پژوهشی برای دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام از تابستان سال ۱۳۹۱ به طور متوالی منتشر میشود. این نشریه به منظور فراهم نمودن محیط فکری برای پژوهشگران با تمرکز بر مباحث پژوهشهای اقتصادی پایه گذاری شده است که از مهمترین اهداف آن میتوان به کم کردن فاصله بین سیاست پژوهی و سیاست گذاری در حوزه اقتصاد و تقویت بنیه علمی تصمیمات راهبردی اقتصاد ایران برشمرد.

فصلنامه سازمان های بین المللی
«سازمانهای بینالمللی»، فصلنامهای تخصصی در زمینه موضوعات مرتبط با سازمانهای بینالمللی است که توسط پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر میشود. این فصلنامه به استناد نامه شماره 25593/90 مورخ 4/10/1390 هیئت نظارت بر مطبوعات منتشر می شود.

فصل نامه علمی پژوهشی راهبرد
این فصلنامه از سال ۱۳۷۱ تاکنون فعال است و به استناد مصوبه شورای راهبری وزارت عتف از بین ۴۰۶ نشریه (۱۳۸۹) جایگاه نخست و در سال ۱۳۹۰ از بین ۶۳۰ و همچنین در سال ۱۳۹۱ از بین ۸۸۷ نشریه جایگاه هفتم را از نظر ضریب تأثیر (IF) در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) کسب نموده است و تاکنون بیش از هزار مقاله در حوزههای مختلف به چاپ رسانیده است.

مهلت ارسال: ۲۵ آبان ۱۳۹۹/اولین شماره با موضوع فساد در نظام سلامت
فراخوان عمومی ارسال مقالات برای اولین شماره فصلنامه راهبرد سلامت
پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به اهمیت راهبردی مسائل پیرامون حوزه سلامت در آینده جمهوری اسلامی اقدام به انتشار اولین شماره فصلنامه راهبرد سلامت در کنار سایر نشریات راهبرد کرده است.

عوامل تأثیرگذار بر تحول مناسبات تلاویو با باکو
آذربایجان کانون توسعه شاخه شمالی دکترین پیرامونی رژیم صهیونیستی
رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی شوروی، فرصت بی نظیری برای توسعه شاخه شمالی دکترین اتحاد پیرامونی با محوریت قفقاز جنوبی و آذربایجان یافته است که با فراهم کردن زمینه های لازم برای تعمیق روابط با این جمهوری ها، معماری چند لایه ای برای روابط خود با این کشورها از جمله جمهوری آذربایجان بنا کرد و روز به روز بر ابعاد و پیچیدگی های آن افزود. گزارش حاضر به بررسی عوامل تأثیرگذار بر تحول مناسبات تلاویو با باکو در دوره اخیر می پردازد.

دومینوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی
عادی سازی روابط امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی؛ پیامدهای سیاسی، امنیتی و نظامی
رسمی و عادی شدن روابط امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی بعد از دو دهه روابط مخفی تحت عنوان دیپلماسی پنهان از تبعات امنیتی متنوعی برای نظم امنیتی منطقه و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران برخوردار است. نزدیک شدن به مرزهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران و شکل گیری دومینوی عادی سازی روابط، دو پیامد منفی عادی سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی محسوب می شوند.

یازدهمین نشست هم اندیشی میز شرق آسیا برگزار شد
«ظرفیت های همکاری ایران و چین در حوزه انرژی در چهارچوب برنامه 25 ساله »
گروه سیاست خارجی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام یازدهمین جلسه تخصصی هم اندیشی میز شرق آسیا را با عنوان «ظرفیت های همکاری ایران و چین در حوزه انرژی در چهارچوب برنامه 25 ساله» در تاریخ 4 مرداد و با حضور صاحب نظران مختلف از «فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران» برگزار کرد.

اصل 44 قانون اساسی و چالش حکمرانی دولت
عملیاتیسازی اصل 44 قانونی اساسی(خصوصی سازی) با تغییر نقش دولت امکان پذیر است. از این رو اصل 44 می تواند از طریق ایجاد تحول اداری، پارادایم جدید سیاستگذاری را در دولت محقق سازد.

بررسی تبدیل شدن سهام بورسی و سهام عدالت به وثیقه تسهیلات کارت اعتباری
تبدیل شدن سهام عدالت به وثیقه تسهیلات کارت اعتباری
آزادسازی سهام عدالت پس از ۱۴سال و با اذن رهبر معظم انقلاب اقدامی هوشمندانه با توجه به رونق اخیر بازار سهام و شرایط معیشتی مردم بود. مدیریت سهام عدالت توسط مردم می تواند باعث بهبود وضع معیشتی مردم، رونق بازارها، افزایش سواد مالی، کاهش ضریب جینی و تعمیق بازار سرمایه شود.

مروری بر نکات راهبردی نماز جمعه تاریخی 27 دیماه 98
جمعه انقلابی
پربازدید ها

تأثیرات منطقه ای و فرامنطقه استراتژی آمریکا برای مهار چین
پیامدهای راهبردهایِ ایندو پاسیفیکی واشنگتن بر منافع پکن و تهران

مناقشات قطر و بحرین
قطر و بحرین؛ در مسیر جنگ

قرار دادن ایران در مارپیچ بحران و مدارهای فرسوده ساز مذاکرات بی انتها جهت مستهلک سازی سرمایه های راهبردی، خواسته اصلی راهبردپردازان کاخ سفید است
ایران و مارپیچ مذاکره

بررسی ابعاد سرمایه گذاری خارجی
آسیب شناسی تأمین مالی خارجی
آخرین اخبار

توسط کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا مطرح شد
پیشنهاد قرار دادن سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی توسط برخی اعضای کمیته امور خارجه

نهادهای تعیینکننده جانشینی و تفصیل سلطنت در آل سعود
بحران جانشینی در عربستان/ تبار شناسی خاندان آل سعود و عبدالعزیز

عقود بانکی موجود مبتنی بر نگاه واسطهگری
لزوم تغییر در عقود فقهی و روابط بانک با مشتری مبتنی بر نگاه خلق پول به بانک

گزارش تحلیلی از اوضاع عراق
زمینهها و عوامل اعتراضات عراق و پیامدهای آن برای جمهوری اسلامی ایران

مصاحبه با دکتر جلیل محبی معاون حقوقی- سیاسی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
اسلام اجازه ورود به حریم خصوصی را نمیدهد

گفتگو با دکتر رضا وفایییگانه، مدیر اقتصادی و سرمایه گذاری اتاق تعاون درباره قانون اجرای اصل ۴۴
به جای قانوننویسی نظارتتان را تقویت کنید

در برنامه سیاسی رادیو گفتگو مطرح شد
خنثی سازی تحریمها با مدیریت جوان انقلابی، قراردادهای پولی دو جانبه و اعتماد مسئولین به مردم

حکمرانی خوب چگونه امنیت ملی را ارتقاء می بخشد؟
حکمرانی خوب و نسبت آن با امنیت ملی

چگونه کرونا سوژههای انسانی را تنهاتر میکند؟
اپیدمی کرونا و احساس وانهادگی اجتماعی در کلانشهر تهران

گسترش روند سازش به حوزه اقتصادی
خط لوله آسیا- اروپا؛ اتصال ژئواستراتژیک خلیج فارس به حوزه مدیترانه

تأثیرات منطقه ای و فرامنطقه استراتژی آمریکا برای مهار چین
پیامدهای راهبردهایِ ایندو پاسیفیکی واشنگتن بر منافع پکن و تهران
پربحث ترین ها