عرضه «مدیریت بهره وری، فردی و سازمانی» در بازار نشر راهبرد آمریکا در تقابل امنیتی جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی شگفتی سازی دو مفهوم «اطمینان» و «احتمال» در یک طرح؛ سیاستگذاری برای جهت دهی سرمایه‌های عظیم مردمی به سوی تولید داخلی شگفتی سازی دو مفهوم «اطمینان» و «احتمال» در یک طرح؛ سیاستگذاری برای جهت دهی سرمایه‌های عظیم مردمی به سوی تولید داخلی ترور‌هایی به درازای عمر یک انقلاب مردمی و با هدف تضعیف توان تولید داخلی نشست شورای پژوهشی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران و تامین کالای امنیت در غرب آسیا: الزامات و محدودیت‌ها جمهوری اسلامی ایران و تامین کالای امنیت در غرب آسیا: الزامات و محدودیت‌ها مشارکت مردم و رشد تولید؛ ظرفیت‌ها و انتظارات از نهمین رئیس جمهور (بخش دوم: درس آموخته‌های خارجی) مشارکت مردم و رشد تولید؛ ظرفیت‌ها و انتظارات از نهمین رئیس جمهور (بخش دوم: درس آموخته‌های خارجی) متن تبریک آقای دکتر مجیدی خطاب به رئیس جمهور منتخب جناب آقای دکتر پزشکیان مشارکت مردم و رشد تولید؛ ظرفیت‌ها و انتظارات از نهمین رئیس جمهور مشارکت مردم و رشد تولید؛ ظرفیت‌ها و انتظارات از نهمین رئیس جمهور
کد خبر:۸۶۶
۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۱
فرصت‌ها و چالش‌های همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در چارچوب مشارکت جامع راهبردی

برگزاری رویداد استراتژیک(3)

نشست فرصت­ها و چالش­های همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در تاریخ 1 مهرماه در سالن کنفرانس مرکز مطالعات عالی بین المللی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و به همت «مرکز مطالعات عالی بین المللی»، «اندیشکده مطالعات حاکمیت و روابط بین الملل» و «پژوهشکده تحقیقات راهبردی» با دعوت از یک هیات عالی رتبه حزب کمونیست چین برگزار گردید.

نشست فرصت­ها و چالش­های همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در چارچوب مشارکت جامع راهبردی 1/7/1398

 

 

نشست فرصت­ها و چالش­های همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در تاریخ 1 مهرماه در سالن کنفرانس مرکز مطالعات عالی بین المللی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و به همت «مرکز مطالعات عالی بین المللی»، «اندیشکده مطالعات حاکمیت و روابط بین الملل» و «پژوهشکده تحقیقات راهبردی» با دعوت از یک هیات عالی رتبه حزب کمونیست چین برگزار گردید.

هیأت چینی این نشست، آقای ژانگ جیانوی (مدیرکل امور غرب آسیا و شمال آفریقا وزارت بین الملل حزب کمونیست چین)، خانم زو لیهان نیایش (معاون اداره خلیج فارس)، خانم جو جینچان (قائم مقام اداره کل غرب آسیا و شمال آفریقا وزارت بین المللی)، آقای مو سیمنگ (دبیر اول اداره کل اداری وزارت بین المللی) و آقای جین لینگ (مترجم سفارت چین در تهران) بودند.

در طول برگزاری مراسم استقبال در اتاق ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دکتر نسرین مصفا به معرفی ساختار دانشکده، مراکز علمی و علاقه دانشجویان ایرانی به حوزه مطالعات چین در ایران پرداختند و مهمانان چینی نیز نظرات خود را در مورد روابط علمی دو کشور ابراز داشتند. پس از مراسم استقبال، هیات چینی به سالن کنفرانس مرکز مطالعات عالی بین المللی برای ایراد سخنرانی مراجعه کردند.

در مراسم نشست، دکتر سیدعلی سادات اخوی به عنوان رئیس مرکز مطالعات عالی بین المللی و از میزبانان این نشست، در مورد همکاری های علمی ایران و چین به ارائه سخنرانی پرداختند. دکتر امیر عباسی خوشکار، پژوهشگر پژوهشکده تحقیقات راهبردی ضمن ارائه مقدمه ای کوتاه از تعمیق مناسبات راهبردی دوجانبه بین ایران و چین، دستور کار نشست را ارائه کردند. قبل از ایراد سخنرانی توسط ژانگ جیانوی، دکتر وحید قربانی دبیر میز چین در پژوهشکده تحقیقات راهبردی، به تشریح مراودات سیاسی و نهادهای تاثیرگذار دو کشور در حوزه تصمیم سازی پرداختند.

در این نشست ژانگ جیانوی به نقش بی بدیل حزب کمونیست چین، تحولات اقتصادی چین از 1949، افزایش درآمد سرانه از 35 دلار تا 9000 دلار و تبدیل این کشور به دومین اقتصاد بزرگ جهان اشاره کردند. جیانوی توسعه چین را نتیجه تلاش مردم این کشور، استفاده از الگوی توسعه سایر کشورها و همچنین تجارب توسعه بومی در این کشور می داند.

یکی از محورهای سخنرانی جیانوی «ابتکار کمربند و راه«، گسترش آن به 130 کشور و نقش آن در توسعه کشورهای منطقه و رشد تجارت جهانی بود. جیانوی همچنین به نقش برجسته ایران در این طرح اشاره کرده که همکاری های ذیل آن در چارچوب بیانیه مشارکت جامع راهبردی گسترش پیدا کرد. از نظر جیانوی زبان، گردشگری و تبادلات بین مردمی برای توسعه روابط دو کشور نقش مهمی دارد. و در نهایت از دیگر محورهای مورد اشاره جیانوی، اشاره به مخالفت چین با یکجانبه گرایی آمریکا به خصوص در منطقه خاورمیانه بود.

پس از سخنان جیانوی، دکتر رحیم بایزیدی به عنوان معاون اندیشکده مطالعات حاکمیت و روابط بین الملل ضمن اشاره به ادراک سازی در رهبران دو کشور برای ارتقای روابط، به ضرورت گسترش همکاری های راهبردی دو کشور به خصوص در حوزه های اجتماعی و انسانی پرداختند.

و در پایان دکتر بهزاد شاهنده به ایراد سخنرانی پرداخته و ابتکار کمربند و راه را یک طرح بر-برد دانستند که هم می تواند منافعی برای چین داشته باشد و هم برای کشورهای همکار.

 

دکتر رحیم بایزیدی
ارسال نظرات
آخرین گزارش های تحلیلی
آخرین مصاحبه ها
آخرین ویدئوها
آخرین یادداشت ها
آخرین اینفوگرافیک ها