کد خبر:۶۳۹
۱۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۲

امانوئل ماکرون و موضع وی به مذاکرات برکسیت

پیروزی امانوئل ماکرون در فرانسه گسل بزرگی در اروپا میان طرفداران این نهاد ٦٠ ساله و مخالفان آن ایجاد خواهد کرد.
پیروزی امانوئل ماکرون در فرانسه گسل بزرگی در اروپا میان طرفداران این نهاد ٦٠ ساله و مخالفان آن ایجاد خواهد کرد. وی آشکارا طرفدار اتحادیه اروپا است و رقیب خود را که به شدت ضد اتحادیه اروپا و قول فرکسیت در صورت پیروزی داده بود شکست داد. لذا واضح است که بریتانیا که رای به خروج از اتحادیه اروپا داده  در مقابل ماکرون قرار خواهد گرفت. روزنامه های بریتانیا بعد از پیروزی ماکرون در دور دوم در ٧ می، آن را یک خبر بد برای برکسیت و بریتانیا تیتر زده بودند. روزنامه دیلی تلگراف وی را " پرچمدار مرزهای باز و نظم اقتصاد لیبرال جهانی" توصیف کرده بود که چالش های زیادی را در راستای مذاکرات ایجاد خواهد کرد.

به طور کلی موضع رئیس جمهور جدید فرانسه به موضوع برکسیت را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:

١-    ماکرون معتقد است فرانسه قوی در داخل اتحادیه اروپای قوی تحقق خواهد یافت و خواهان بازگشت به همکاری های گسترده  دو قطب آلمان و فرانسه می باشد. وی خواهان منطقه یوروی قوی با طرح های خاص برای ایجاد  "بودجه منطقه یورو" همراه با یک مجلس و وزیر دارایی برای  حوزه یورو می باشد.
٢-     وی بارها به یکپارچگی چهار آزادی مورد نظر اتحادیه اروپا و بازار واحد (آزادی کالا، خدمات، سرمایه و نیروی کار) تاکید کرده و اصرار دارد که نباید به انگلستان اجازه انتخاب  از فرصت ها(منوی) اتحادیه اروپا را داد.
٣-     ماکرون در مورد ترتیبات تجاری آینده با بریتانیا تردید داشته و اذعان می کند که بهترین شرایط تجاری برای بریتانیا عضویت در اتحادیه اروپا است. وی موضع خود در این حوزه را خیلی شفاف و روشن بیان داشته و گفته است که انگلستان تنها می تواند امیدوار به دستیابی به موافقتنامه ای به سبک موافقتنامه اتحادیه اروپا – کانادا باشد. با این حال وی اشاره می کند که استثنائات بسیاری در این حوزه وجود خواهد داشت بالاخض در بخش های مالی که برای بریتانیا مهم  است.
٤-     همزمان ماکرون خروج بریتانیا را یک فرصت برای فرانسه در جذب بانک ها و موسسات مالی در لندن و همچنین پیگیری سیاست های دفاعی( که مهم ترین مخالف آن بریتانیا بود) می داند.
٥-     ماکرون تاکید کرده  که در نظر دارد از موافقتنامه لوتوکه (توافقی که فرانسه را به نگهبان مرزی در حمایت از مرزهای انگلستان تبدیل کرده است) بیرون آمده و کنترل مهاجران به بریتانیا را به عهده خود این کشور در سواحل دوور (DOVER) بگذارد.  براساس موافقتنامه لوتوکه که بین فرانسه و انگلستان با هدف تقویت توافق های دو کشور در زمینه کنترل روادید مهاجران امضا شده است، مهاجران پیش از ورود به انگلیس در بندر کاله مورد بررسی و کنترل قرار می گرفتند.





ابراهیم باقری
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
مری سالیا
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
با سلام و احترام: یه پرسش دارم چگونه می توانم از این یادداشت به عنوان منبع استفاده نمایم؟؟؟اسم نوسینده و ...
که نداره به هرگونه پیشنهادی نیازمندم!!سپاس
مدیر پایگاه سایت پژوهشکده تحقیقات راهبردی و کد خبر
پربازدید ها
آخرین گزارش های تحلیلی
آخرین مصاحبه ها
آخرین ویدئوها
آخرین یادداشت ها
آخرین اینفوگرافیک ها