

یاسر برخورداری درارتباط زنده با برنامه "رویداد" با اشاره به طمع ورزی بسیاری قدرتها در طول تاریخ به مطامع کشورمان گفت: اولین بحثی که تحت عنوانِ فشار بر دولت مطرح بود، از زمان دکتر مصدق رواج داشت.
وی افزود: وقتی این دولت تصمیم گرفت نفت را ملی کند، دیدیم که با چه وضعیتی سرنگون شد.
برخورداری ادامه داد: هر زمان کشور تصمیم گرفته است منابع خود را حفظ کند، دچار چالشهای جدی شد.
وی غلبه گری کشور بر این چالشها را ناظر بر مشروعیت دانست و اضافه کرد: پایه مشروعیت زایی همان مشارکت است یعنی باید دید که دشمن بر چه مسئلهای تاکید دارد.
برخورداری با اعلام اینکه رسانههای بیگانه دچار چالش منافع جدی بعد از انقلاب شدند چراکه روزگاری در خارج کشور ما درباره فروش نفت ایرا تصمیم گیری میکردند و لذا امروز کشورهای غربی نسبت سد شدن منافعشان واکنش نشان میدهند.
وی در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفتگو با اعلام اینکه امروز به جای بحث بر سر آرمانهای انقلاب نظیر رفع فقر و تبعیض آقایان درباره مسائل فرافکنی میکنند گفت: هرجایی که با آرمانهای انقلاب پیش رفتیم، منافع مردم تامین شده است.
برخورداری به راریو گفتگو گفت: امروز معادله برعکس شده است و بخشی از مردم که ادعا میکنند در انتخابات شرکت نمیکنیم، چون دولتها را بی اعتنا به آرمانهای انقلاب میدانند و معتقدند انقلاب کردیم تا ریشه فقر خشکانده و فساد ریشه کن شود.
وی بازی زمین دشمن را در انتخابات ۱۴۰۰، جنگ روایتها دانست و افزود: هر اتفاقی رخ دهد؛ دشمن برای آن یک سناریو خواهد داشت. اگر مشارکت بالا باشد میگویند شرکت کنندهها پوپولیستی آمدهاند و بدون آگاهی رای دادند، ولی اگر مشارکت کاهش یابد، ادعا میکنند مردم به اصل انقلاب و نظام اعتراض دارند.
برخورداری با اعلام اینکه مردم در مییابند که کشورها با سابقه بد سیاسی کدامها هستند، افزود: این مسئله پنهان نیست و در فضای علمی کاملا مشهود است.
وی ادامه داد: مردم میدانند که این کشورها هیچ علقهای به ایران ندارند و کشور ماست که در غیر آسیا به عنوان یک کل منسجم پابرجا مانده و میدرخشد.
برخورداری اضافه کرد: نا کار آمدی امروز حاصل دور شدن از آرمانهای اصیل انقلاب است و لذا برخی افراد جامعه سرخورده شدهاند که نباید آدرس اشتباهی به آنها داد و وانمود کرد اگر فلان فرد نامزد میشد مشارکت بالا میرفت.
وی گفت: دشمن درپی رئیس جمهوری ضعیف است که رای ضعیفی داشته باشد و در نهایت با اقتدار فائق نشود که در نهایت زمینه خروج خارجیها را مهیا سازد.